Nieuwsbericht
Teamfoto F5

De eerste toernooi overwinning heeft het jongste team van ONR behaald op het puppie toernooi bij VV ...

 
F5 Hut

Laatste nieuws

Thu 24 May
Toernooi Peize TWEEDE PRIJS

Tweede op het toernooi van Peize

 

Ons eerste en enige toernooi was in Peize, zond...

 
 
 S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

Oldehove F2 - ONR F5 0-8

Thu 25 Jan, 19:08




De eerste wedstrijd in het nieuwe jaar zit er weer op. Met weer een prima resultaat.

Half negen was het vertrek naar Oldehove om daar een oefenwedstrijd te gaan spelen tegen OKVC F2. ONR F2 speelde op hetzelfde moment tegen OKVC F1.

Met z'n allen naar Oldehove en we hadden fantastisch voetbalweer, de dames en heren hadden er weer zin in en speelden weer als vanouds.

De opstelling was ongewijzigd, never change a winning team.

Ward op doel, de eerste helft erg rustig maar in de tweede helft moest je toch even aan het werk. En met de penalties was je weer een echte panter. Goed gedaan.

 

De verdediging, Gjalt, Rutger en Ruben hebben de nul weer weten te houden. De spitsen van de tegenstander kwamen jullie maar niet voorbij, toen het achter wat rustiger werd gingen julie ook mee naar voren en hebben ook weer gescoord, heel goed.

Het middenveld, Mees, Anniek, en Stef waren weer fanatiek bezig hebben het spel goed verdeeld en weer gescoord.

De spitsen Steyn en Karen stonden diep in de spits en hielden daardoor steeds twee mannetjes achter ook jullie hebben heel goed gespeeld en mooie doelpunten gezet.

Een hele mooie uitslag volgende week moeten de mouwen flink omhoog want dan spelen jullie tegen ONR F2. Dit is een heel goed team dus deze week flink je best doen op de training en dan zie ik jullie zaterdag weer.

 

Willen de ouders die nog niet gereageerd hebben op het uitje naar Heerenveen nog even laten weten of de kinderen meegaan. Dit ivm het bestellen van de kaarten. De wedstrijd is tussen Jong Heerenveen tegen Jong Ajax


De wedstrijd is 26 februari om 18.30 uur ( in de vakantie) de kinderen worden weer thuisgebracht, Vervoer is inmiddels geregeld

 

 

Tjebbo








Terug
 
 
 
 
 
Sponsorgalerie